Murat Karayalçın’dan Çiğli Belediyesi’ne Bayram ziyareti

Çiğli Belediyesi’nde 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. SHP önceki Genel Başkanlarından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın törene Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte katıldı.

Çiğli Belediyesi Şantiye Tesisinde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Fakir Baykurt Salonu’nda idari bina personelleriyle gerçekleştirilen törene SHP önceki Genel Başkanlarından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve muhtarlar katılım gösterdi.

Murat Karayalçın: “Çiğli’de olmaktan mutluluk duydum”

Bayramlaşma töreninde konuşan Murat Karayalçın, “İki bayram öncesi Çiğli’de Utku Başkanımız ve belediye emekçileriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Yerel Yönetimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, merkezi yönetimde de bakan ve başbakan yardımcısı olarak görev yaptım. Siz belediye emekçileri, Belediye Başkanınız öncülüğünde aynı kentte yaşadığınız hemşehrilerinize hizmet etmek gibi önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Yerel yönetimlerde çalışanların merkezi yönetimden farklı olarak taşıdığı ağır sorumluluklar var. Bu yükün dengeli hale getirilmesi gerekiyor. Bu değişim de yerel yönetimlerde çalışanların özlük haklarını kabul eden ve veren bir yönetim ile yaşanabilir. O yönetim de inşallah gelecek ve bu olumsuzlukları giderecek. Bayramınızı yürekten kutluyorum, sizlere ve ailenize iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Utku Gümrükçü: “Hizmetle geçen nice bayramlarımız olsun”

SHP önceki Genel Başkanlarından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın’ı Çiğli’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Pandemi sürecinin ardından ilk bayramlaşma töreninde mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Tek tek bayramlaştık ve iyi dileklerimizi ilettik. Önceki Genel Başkanlarımızdan, eski Başbakan Yardımcımız ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Karayalçın’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bayramlaşma töreninde aramızda olması hepimizi ayrıca mutlu etti. Birlik ve beraberlik içerisinde Çiğlimize hizmet edeceğimiz nice bayramlar yaşamak dileğiyle tüm hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.