Murat Dalkılıç’tan Bostancı Gösteri Merkezi’nde duygusal konser

Ünlü pop yıldız Murat Dalkılıç Büyük Şov mesajının verildiği, özel sahne tasarımı ve içeriğiyle tam bir görsel şölen sunan Bostancı Gösteri Merkezi konserinde şahlandı.

Ünlü sanatçının verdiği Bostancı konseri LED ekrandan oluşan özel bir sahne tasarımı ve teknolojinin son sistemlerinin kullanıldığı ses ışık sistemleriyle Bostancı’nın en teknolojik konserlerinden biri olarak hafızalarda yer etti.

Konserine siyah bir tarzda çıkan Murat Dalkılıç’a bostancı konserine özel ünlü imaj danışmanı Selim Akar tarafından zincirlerden oluşan özel bir yelek tasarlandı. Konser Mert Siliv Management tarafında organize edilmiştir.

MURAT DALKILIÇ ; MÜZİK ENGEL TANIMAZ

MURAT DALKILIÇ’TAN ENGEL TANIMAYAN KONSER

MURAT DALKILIÇ’TAN OTİZİM ORKESTRASI İLE ANLAMLI DÜET

Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldığı muhteşem konserin ikinci bölümünde Dalkılıç’a Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası da eşlik etti. Murat Dalkılıç otizme farkındalık yaratmak için ” Onur Urfalı’nın şefliğinde, Buse Dönücü’nün yönetiminde ve Işık Üniversitesi öğrencilerinin gönüllü destekledikleri Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası ile Kasaba, Lafonten şarkılarını seslendirdi. Otizmli Anıl İpek Ünlü sanatçıyla Kasaba ve Lafonten isimli şarkılarında düet yaparken Otizmli Canberk Uysal davul , Otizmli Rabia Aytek keman çalarak eşlik etti.

BANA BİR GÜZELLİK YAPARMISIN ? BENİ ÖPER MİSİN ?

PANKARTLARA DUYARSIZ KALMADI…

PANKARTLI İLTİFAT KIRK YILDA BİR GİBİSİN !!!

Konser alanını saatler öncesinden tıklım tıklım dolduran izleyicilere dev konseri ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan Dalkılıç’a hayranları açtıkları Kırk Yılda Bir Gibisin ,Nice 10 yıllara popun kralı,2008 senesinden sonsuzluğa gibi pankartlarla sevgi gösterisi yaparken sanatçıyı iltifat yağmuruna tutular. Sahneden küçük bir fanatik kız hayranının kalp şeklindeki pankartındaki Bana Bir güzellik yapar mısın ? Beni Öper misin ? mesajını tepkisiz kalmayarak sahneye davet etti. Küçük hayranı ile fotoğraf çektiren Dalkılıç; hepiniz benim için özelsiniz , ben sizi kırabilir miyim ? diyerek hayranının pankartlı isteğini geri çevirmeyerek öperek uğurladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.