Murat Dalkılıç’tan ayrılan Hande Erçel, kendini işe adadı

Murat Dalkılıç ile 10 aylık ilişkisini bitiren Hande Erçel, yeni sezon için bir diziyle görüştü. Olumlu geçen proje için Erçel, oldukça heyecanlı.

Popçu Murat Dalkılıç’ın kendisini iki yabancı kadınla aldatması sonucu 10 aylık ilişkisine nokta koyduğu iddia edilen oyuncu Hande Erçel, kendini işe adadı. Bugünlerde annesinin rahatsızlığı nedeniyle de sıkıntılı günler geçiren güzel oyuncu, mesleğine sarılarak zor günlerini aşmaya çalışıyor.

DİZİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yeni sezonda kamera karşısında olmak isteyen Hande Erçel, iş görüşmelerini hızlandırdı. Geçen sene ‘Siyah İnci’ adlı dizide rol alan Hande Erçel, yeni bir proje üzerinde yoğunlaşıyor. Olumlu yönde gelişmeler devam ederken güzel oyuncunun ses getirecek bir dizide rol alacağı da kulislerde konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.