Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel özlemi

Hande Erçel, Kiev’de konser veren sevgilisi Murat Dalkılıç’a sosyal medyadan seslendirdiği şarkıyla özlemini dile getirdi.

Murat Dalkılıç sahnede Hande Erçel arabasında! Dalkılıç, önceki akşam Kiev’de konser vermek için Ukrayna’ya uçtu. Ünlü popçu Ukraynalı hayranlarıyla eğlenceli bir konsere imza attı.

Öte yandan Erçel de erkek arkadaşının konser verdiği sırada sevgilisinin arabasını kullanarak İstanbul sokaklarında tur attı. Erçel yolculuk esnasında Arapça ‘Tamally Maak’ şarkısını okudu. Eserde yer alan sözler ise anlamlıydı: Her zaman seninleyim. Benden uzakta olsa bile aşkın kalbimde… Daima hasretini çekiyorum sevgilim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.