Murat Dalkılıç’dan Hande Erçel’li romantik paylaşım!

Kısa süre önce ilişkilerine bir şans daha tanıyan Murat Dalkılıç ile Hande Erçel, şimdilerde mutluluk saçıyor. Son olarak Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte çekildiği pozunu sosyal medyadan paylaşınca ilgi odağı oldu.

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile şarkıcı Murat Dalkılıç, son barışmanın ardından ilişkilerini dolu dizgin yaşıyor. Aylar önce yeniden bir araya gelen ünlü çift, artık aşklarını da kimseden saklamıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde “Artık çocuk istiyorum. Bütün arkadaşlarımın çocukları var benim yok. Onlara çok imreniyorum” diyen Dalkılıç aşka geldi.

blank

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına ise “Mi Amor (Aşkım)” notunu düştü. Fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç hayranlarını sevindirecek haber!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.