Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor

2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanıyor. Avukatlarına boşanma için talimat veren çift, Beykoz Adliyesi’nde yapılacak duruşmanın ardından evliliklerini bitirecek.

Murat Dalkılıç, boşanma ile ilgili olarak İnstagram profilinde “Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur’la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde, herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz. Ayrılma sebei olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur. Ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim” yazısını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.