Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı ne zaman bitti?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan beklenmeyen karar! Uzun süredir birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrıldı. Ünlü çiftin yaklaşık 3 hafta önce ilişkilerini sonlandırdıkları öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Hande Erçel ayrıldı. Evlenme kararı alan ve sosyal medyada da birçok kez konuşulan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç 3 hafta önce ilişkilerini sonlandırdı.

Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel çifti yaklaşık 3 hafta önce ilişkilerini noktaladı.

blank

Erçel ve Dalkılıç’ın ilişkilerini dost kalarak bitirme kararı aldıkları öne sürüldü. Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın yakın çevireside biten ilişkiyi doğruladı. Çift 3 yıldır birlikteydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.