Murat Dalkılıç ve eşi Merve Boluğur aynı filmde oynayacak

Rus şarkıcıyı taciz ettiği iddiaları sonrası Merve Boluğur ile boşanacakları iddia edilen Murat Dalkılıç “Bu konu bizim mutluluğumuza engel olamaz. Ayrılmayacağız hatta birlikte bir filmde rol alacağız’ dedi.

Murat Dalkılıç’ın dansçısı Ömer Yeşilbaş’ın Rus şarkıcı Tasha’ya gönderdiği ve Dalkılıç’ın da adının kullanıldığı ahlaksız teklif içeren mesajlar, geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

EVİ TERK ETTİ DENİLDİ

Bu konu hakkında Merve Boluğur hiç bir yorum yapmamış, fakat evi terk ettiği söylenmişti. Yaşanan sıkıntının ardından ünlü çift ilk kez birlikte görüntülendi. Ünlü çift, ünlü popçunun kardeşi Uğur Dalkılıç’ın nişanlısı Selin Nilsu Kaya’nın Anadoluhisarı’ndaki doğum gününnde karşımıza çıktı. Dalkılıç, “Bu konu bizim mutluluğumuza engel olamaz, biz çok mutluyuz. Merve’yle aramın bozuk olduğu, ayrılacağımız kesinlikle yalan” dedi. Oyuncu Merve Boluğur ise, yaz ayında eşiyle beraber rol alacağı sinema filminde olacağını dile getirdi.

MERVE KORKUTACAKMIŞ

Merve Boluğur, “Bu yaz sevgili eşim Murat ile beraber sinema filmimiz var. Tam belli değil projenin üzerinde çalışıyoruz” dedi. Boluğur, “Korku filmi olacak Murat’ı çok korkutacağım” diyerek espri yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.