Murat Dalkılıç, Hande Erçel’in yanına taşınıyor

Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan kız arkadaşı Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evine komşu olacak.

Popçu Murat Dalkılıç, annesinin vefatıyla zor günler geçiren Hande Erçel’e desteğini bir an olsun esirgemiyor. Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşının babasının yanına giderek ailenin yanında olduğunu gösteren Dalkılıç, bu kez Erçel için muhit değiştirmeye hazırlanıyor. Popçu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı güzel oyuncuya komşu olmaya hazırlanıyor. Çubuklu Vadi Konakları’ndaki evinden taşınma kararı alan Dalkılıç, Zekeriyaköy’de ikamet eden oyuncunun yakınına taşınacak. Şimdilerde Zekeriyaköy’deki emlakçıları gezen Dalkılıç, bu hamlesiyle de kız arkadaşının gönlünü bir kez daha feth etti. Dalkılıç, kendine uygun bir ev bulursa yakın sürede taşınma işlemlerini gerçekleştirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.