Murat Dalkılıç, Hande Erçel ve Kerem Bürsin sorusuna ilk kez cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile 3 yıllık ilişkisi sona eren şarkıcı Murat Dalkılıç, bu sabah modacı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde podyuma çıktı.

Çıkışta Murat Dalkılıç’a icralık olduğu iddiası soruldu. Bu konuya cevap vermeyen Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel’le ayrılıklarına Kerem Bürsin’in neden olduğu iddiasına da “Tabii ki onunla ilgisi yok” dedi.

YouTube video

NE OLMUŞTU?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, haziran sonunda ilişkilerini noktaladıklarını açıklamıştı. Herkesin evleneceklerini düşündüğü 26 yaşındaki oyuncu ile 36 yaşındaki popçunun ayrılığının sebebi merak konusu olmuştu. Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yakınlığının, Murat Dalkılıç’la ilişkisinin bitmesine sebep olduğu iddia edilmişti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.