Murat Dalkılıç geleceğin pilotlarıyla sahnede birlikte düet yaptı

“Son Liman” isimli şarkısını piyasa sürmeye hazırlanan Dalkılıç, 12 Mayıs salı günü iki konser verdi.

İlk konserini Doğa Koleji’nin gelenekselleşen, Sanat ve Ekoloji Festivali’nde veren ünlü sanatçı; İkinci konserini, Hava Harp Okulu Genç Kartallar Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirdi.

Genç Kartallar Haftası kutlamalarında, Murat Dalkılıç sahnede iken gururumuz Solo Türk ise göklerde yaptıkları gösteriyle büyük beğeni topladı. Solo Türk yıldızlarının gösterisini sahneden selamlayan Murat Dalkılıç geleceğin pilotlarıyla sahnede birlikte düet yaptı. Pilotlar ve Dalkılıç sahnede “Neyleyim İstanbul’u” şarkısını birlikte seslendirdi. Dalkılıç bu özel konseri için; “Uzun zamandır Kartallar Haftasında sahneye çıkmayı hayal ediyordum ve çok mutlu oldum” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.