Murat Dalkılıç aşka geldi!

26 yaşına giren Hande Erçel, doğum gününü kutluyor. Hande Erçel’in sevgilisi Murat Dalkılıç da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adeta aşka geldi. Murat Dalkılıç, Erçel’e mesajında “mutluluğum, huzurum, dostum, dünya güzeli sevgilim… Var ol” diye seslendi.

14 Kasım 1993 doğumlu olan Hande Erçel, bugün 26 yaşına bastı. ‘Azize’ dizisiyle son dönemde yine gündemde olan ve ekranlara dönen oyuncu, bir süredir Murat Dalkılıç’la beraber.

36 yaşındaki Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel’in doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı “mutluluğum, huzurum, dostum, dünya güzeli sevgilim… Var ol” notuyla kutladı.

Hande Erçel de sevgilisinin bu mesajını karşılıksız bırakmadı ve “Her şeyi paylaşmaya doğum günümle başlamışız, seni seviyorum mutluluğum” mesajını yayınladı.

blank

Daha sonra Dalkılıç’ın kendisini sırtına aldığı bir pozu da paylaşan Erçel, “Bugün benim doğum günüm. Kahramanım” yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.