Murat Boz’un Tarkan mesajını ifşa eden Deniz Akkaya’ya dava

Sunucu ve manken Deniz Akkaya, televizyon programında o mesajları ifşa edince davalık oldu.

Şarkıcı Murat Boz’un basın danışmanı Mürvet Uç, manken Deniz Akkaya’ya gönderdiği ve Tarkan ile ilgili olduğu iddia edilen telefon mesajlarının sosyal paylaşım sitesinde yayımlanması üzerine dava açtı. Deniz Akkaya hakkında “Haberleşmenin gizliliğini ihlalden” açılan davanın ilk duruşması İstanbul Adliyesi’nde görüldü. Taraflar mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı. Duruşma ertelendi.

Sözcü’den Can Özçelik’in haberine göre 2016 yılında yaşanan olayda Deniz Akkaya, Murat Boz’un ekibinin kendisine gönderdiği mesajları sunduğu TV programında okumuştu. Akkaya, mesajlarda Tarkan’ın halkı aşağı gören bir sanatçı olarak itham edildiğini iddia etmişti. Akkaya kendisine gelen bu mesajları sosyal medya hesabından da yayımlamıştı.

Deniz Akkaya, yaşanan tartışmanın sunduğu programda “Tarkan’ın yüzlerce şarkısını ezbere biliyorum ama Boz, TV ve sinema kariyerine ağırlık verdiği için, müzik kariyeri geride kaldı. Haliyle şarkısını bilmem” sözlerini söylemesinden sonra başladığını öne sürmüştü.

ŞOK! Murat Boz, Tarkan’a bu sözleri gerçekten söyledi mi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.