Murat Boz’un Sezen Aksu pişmanlığı!

Şarkıcı Murat Boz, Sezen Aksu pişmanlığını dile getirdi. Yeni albüm hazırlığındaki Murat Boz, bu zamana kadar Sezen Aksu’dan şarkı almadığı için pişman olduğunu söyleyerek albümü için Aksu’dan da şarkı istedi.

Yeni albüm hazırlığında olan şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu’dan şarkı istedi. Bugüne kadar Sezen Aksu’dan hiç şarkı almadığı için pişman olduğunu dile getirdiği konuşulan Murat Boz’un önümüzdeki haftalarda Sezen Aksu’yla stüdyoda buluşacağı belirtildi.

Son olarak Aşk Bu isimli tekli çalışmasını sevenlerine sunan Murat Boz’un, Sezen Aksu pişmanlığının ardından hazırlayacağı yeni albümü, hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.