Murat Boz’un değişimi sosyal medyayı salladı

O Ses Türkiye yarışmasının jürilerinden olan şarkıcı Muraz Boz eski halini paylaştı. Boz’un değişimi sosyal medyayı salladı. Boz annesine yaptığı yorumla da olay oldu.

Aslı Enver ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan popçu Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Murat Boz, 2001 yılında çekilen vesikalık fotoğrafını “2001… #tbt” notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Boz, annesinin “Kuzum” yorumuna, “Anacığım bu vesikalıktan sonra evlatlıktan reddetmediğin için ne desem az. Anacığım benim…” yanıtını verdi.

blank
Murat Boz

“ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN”

Şarkıcının annesi Nedret Boz ise “Allah nazarlardan korusun” ifadelerini kullandı. Murat Boz’un paylaşımı kısa sürede takipçilerinden 100 binin üzerinde beğeni ve birçok yorum aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.