Murat Boz’la yine yollarını ayıran oyuncu Aslı Enver’den manidar paylaşım

Şarkıcı Murat Boz’la bir dargın bir barışık ilişki sürdüren, son olarak yine yollarını ayıran oyuncu Aslı Enver’den manidar bir paylaşım geldi.

Yeni yıla girmeye saatler kala ünlülerden art arda paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımlardan biri de oyuncu Aslı Enver’den geldi. Murat Boz ile 2015 yılında başlayan ilişkisine geçtiğimiz aylarda yine nokta koyan Enver, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, “Kendime söz verdim. Güzel olacak güzel 2020” yazdı.

blank
Aslı Enver

Oyuncunun paylaşımını görenlerin aklına Enver’in uzatmalı aşkı Murat Boz geldi. Oyuncunun bu paylaşımı, ‘Murat’ı hayatından tamamen çıkardı’ şeklinde yorumlandı.

Murat Boz ve Aslı Enver ilişkilerine 3. bir şans verdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.