Murat Boz’dan sevgilisi Aslı Enver’e özel destek

‘Öteki Taraf’ filminin vizyon tarihi için gün sayan Aslı Enver’e belki de en anlamlı ve özel destek sevgilisi Murat Boz’dan geldi.

Meryem Uzerli ile Özcan Deniz’in başrolünü oynadıkları, 8 Aralık’ta vizyona girecek ‘Öteki Taraf’ filminin sevişme sahneleri dün sosyal medyada yayınlandı. Büyük ses getirdi!

Aslı Enver de sosyal medya hesabından filmle ilgili paylaşımda bulununca sevgilisi Murat Boz da bu paylaşıma yorum yapmakta gecikmedi.

“BENİMKİ DÖKTÜRMÜŞ YİNE”

Sevgilisinin projesini beğendiğini göstermek isteyen ve böylelikle Aslı Enver’e destek veren Murat Boz, ”Benimki döktürmüş yine” satırlarına yer verdi. Aslı Enver de bunun karşılığında ”Seni seviyorum” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.