Murat Boz ve Seda Bakan’dan “Öldür Beni Sevgilim” sürprizi

Geçtiğimiz hafta vizyona giren yılın en eğlence dolu yapımı ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM filminin başrol oyuncuları Murat Boz ve Seda Bakan seyircileri için özel bir sürpriz hazırladılar.

Önceki akşam Torium AVM Cinetech Sineması’nda saat 19:00 seansına bilet alan seyirciler herşeyden habersiz kahkahalar ile filmi izlerlerken, filmin başrol oyuncuları süpriz için hiç kimseye görünmeden sinema salonlarının arka kapısından AVM’ye giriş yaptılar. Filmin sonunda jenerik akmaya başladığı anda salonun ışıkları açıldı ve seyirci bir anda perdenin önünde Murat Boz ve Seda Bakan’ı görünce, şaşkınlık ve mutluluklarını çığlıklarla gösterdiler.

blank

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde jenerikte çalan filmin aynı adlı şarkısı ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM’i hep bir ağızdan oyuncularla beraber söyleyen seyirciler, ardından oyuncularla selfi çektirme yarışına girdiler.

MURAT BOZ BÜTÜN SALONLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Filmi çok beğendiklerini söyleyen seyircilerin yoğun ilgisi karşısında hiç kimseyi kırmayan oyuncular tüm salonla fotoğraf çektirirken, özellikle Murat Boz hayranlarının hiç birinin teklifini geri çevirmeden 45 dk boyunca salondaki herkesle ayrı ayrı selfi çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.