Murat Boz ve Hadise ders kitabında

Hadise ve Murat Boz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7. sınıf öğrencilerine dağıtılan İngilizce ders kitabında yer aldı.

İngilizce ders kitabında, şarkıcı Hadise’nin hayatı ve fotoğrafları yer aldı. Konuşma ve okuma pratiklerine ilişkin bölümünde, Hadise’nin konserlerinde çekilmiş görüntüler de bulunuyor. Kitapta sanatçı Hadise’ye ilişkin bilgiler, İngilizce diyalog kurgularıyla birlikte verildi.

Kitabın Hadise ile ilgili bölümde şarkıcının hayatı, bir gününü nasıl geçirdiği ve insanların neden ona hayran olduğuna ilişkin bilgilere yer verildi.

Hadise’nin soyadının ”Açıkgöz” olduğu, Belçika’da doğduğu ve doğum tarihine ilişkin bilgilerin yanı sıra aldığı ödüller de, İngilizce ders kitabında yer aldı.

Murat Boz da kitabın ‘sevdiğiniz bir ünlü hakkında poster hazırlayın’ bölümünde verilmiş ve Boz’un fiziksel özellikleri hakkında bilgilerde mevcut.

Kitabın dış görünüş ve kişilik bölümünde, öğrencilere ‘sevdiğiniz bir ünlü hakkında poster hazırlayın’ denirken, örnek olarak Boz verilmiş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.