Murat Boz ve Aslı Enver ilişkilerine 3. bir şans verdi

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren Murat Boz ve Aslı Enver’in yeniden barıştığı öne sürüldü. İddiaya göre, ikili ilişkilerine 3. bir şans verdi.

Magazin dünyasının en popüler çiftlerinden Murat Boz ve Aslı Enver, 8 ay önce ilişkilerini noktalamıştı.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisini birlikte izledikleri iddia edildi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Boz ve Enver, bir arkadaşlarının locasında tuttukları takımı destekledi.

blank
Aslı Enver – Murat Boz

HABERLERİ YALANLADI AMA

Acun Medya’nın yemeğine katılan Murat Boz çıkışta muhabrilerin sorularını yanıtladı. Murat Boz, iddiaların sorulması üzerine kısa sürekli bir şok yaşayarak “Arkadaşlar özel hayatım ile ilgili konuşmuyorum” dedi.

Murat Boz’un çıkan haberleri yalanlamaması ve ikilinin sosyal medyada birbirlerini takip ediyor olması barış iddialarını güçlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.