Murat Boz ile ilişkisini noktalayan Aslı Enver’e sevenlerinden tam destek

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz ile 2.5 yıllık ilişkisini noktalayan Aslı Enver’e sevenlerinden destek gelemeye devam ediyor.

Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver 2.5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde bitirme kararı aldı. Evlenecekleri konuşulan çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldıran Boz ve Enver takipleşmeyi de bıraktı.

Aslı Enver ayrılık sonrası zor günleri sevenleriyle aştı. 10 Mayıs’ta (bugün) doğum günü olan ünlü oyuncuya fanları erken kutlama yapıp (dün) sosyal medyadan ‘MutluOlAslı’ hashtag’i açtı. Sürpriz karşısında bir hayli sevinen Aslı Enver, sevenlerine teşekkür edip ‘siz aşırı güzelsiniz’ mesajını paylaştı.

blank

Murat Boz’un eski sevgilisi Aslı Enver’in doğum gününü kutlayıp, kutlamayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.