Murat Boz ile Aslı Enver çiftinin evlilik sorusuna tepkisi

Murat Boz ile Aslı Enver çifti, Nişantaşı sokaklarında el ele görüntülendi. Ünlü çift, muhabirlerin evlilik soruları karşısında utandı sessiz kalmayı tercih etti. Murat Boz ile Aslı Enver çifti, geçtiğimiz haftalarda Marmaris’te kaldıkları butik otelde çardak sefası yaparken görüntülenmişti. Murat Boz’un yoğun temposu nedeniyle bu yaz birlikte tatile çıkamayan ünlü çift, küçük bir kaçamak yaparak Marmaris’te aşk tazelemişlerdi.

Tatil dönüşü kameralara takılan çiftten Murat Boz, annesi Nedret Boz’un sağlık durumunun iyi olduğunu ve şuan evde dinlendiğini söyledi. Ünlü popçu, Yasemin Allen ve İrem Sak ile başrollerini paylaştıkları “Dönerse Senindir” filminin çekimlerinin çok güzel gittiğini ve çok eğlendiğini ifade etti. Murat Boz, son çıkardığı “Adını Bilen Yazsın” klibinin çok beğenildiğini ve başka şarkılara da klip çekeceğini belirtti.

Aslı Enver, muhabirlerin “Yeni sezonda proje var mı?” sorularına, “Dinleniyorum, bu sene proje yok” dedi.

Ünlü çift, muhabirlerin evlilik soruları karşısında utandı ve sesiz kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.