Murat Boz, Hadise ile hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü

Özel hayatıyla ilgili çıkan haberler nedeniyle zor günler geçiren Hadise’nin Kaan Yıldırım ile ayrıldığı ve Murat Boz’un evine valizlerle gittiği iddia edildi. Murat Boz, Hadise ile hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ateş püskürdü. Boz, ‘Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşımdır.’ ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Hadise hakkında son dönemde yapılan haberlerin ardından Kaan Yıldırım’ın ailesinin tepki gösterdiği ve ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Ünlü çift sosyal medya üzerinden birbirlerini takibe alarak ayrılık haberlerini yalanladı.

blank

Ancak Hadise ve Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddialarının çıktığı dönemde olaya Murat Boz da dahil oldu. Hadise’nin ayrılığın ardından Murat Boz’un evine gittiği öne sürüldü. Çıkan haberlerin ardından sinirlenen Murat Boz, sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu.

Murat Boz, açıklamasında şunları söyledi: ‘Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerinden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşımdır. Kadına şiddete hayır’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.