Murat Boz, Burak Özçivit’le aralarının bozulduğu iddialarına cevap verdi

Murat Boz, ‘Kardeşim Benim 2’nin beklenen gişeyi yapmaması üzerine Burak Özçivit’le aralarının bozulduğu iddialarına cevap verdi.

Murat Boz, ‘Kardeşim Benim 2’ filminin galalarına katılmadığı için gişede bekleneni vermediği, bu nedenle rol arkadaşı ve yapımcısı Burak Özçivit’le aralarının bozulduğu iddialarına açıklık getirdi. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirten Boz, “Arkadaşlık gişe yüzünden bitecekse, zaten hiç olmasın, daha iyi. Fahriye de Burak da sevdiğimiz dostlarımız” diyerek tartışmalara noktayı koydu. Yeni albümü için çalışmalara başladığını sözlerine ekleyen şarkıcı, sürpriz bir film hazırlığı içinde olduğunu da söyledi.

“ASLI İLE HER ŞEYİ YAPARIM”

Baba olmaya hazırlanan Tarkan’ı, “Allah, analı babalı büyütsün, sağlıklı olsun, sevindik” sözleriyle tebrik eden Boz, “Siz de bu şekilde duyuru yapar mısınız?” sorusunu ise, “Zamanı geldiğinde yaparsak yaparız” diye yanıtladı. Sevgilisi Aslı Enver’le aynı filmde oynamak isteyip istemediği de sorulan şarkıcı, “Aslı’yla her şeyi yaparım. Onun gibi bir oyuncuyla rol almak, benim için büyük mutluluk ve gurur” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.