Murat Boz, Aslı Enver’in ailesiyle tanıştı

Aslı Enver’in anneannesi acile kaldırıldı. Apar topar hastaneye koşan Murat Boz, bu vesileyle sevgilisinin ailesiyle tanıştı. Murat Boz ile Aslı Enver, her zamankinin aksine bu kez farklı yerde görüntülendi. İkili, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acilinde objektiflere takıldı.

HASTANEDEN EL ELE AYRILDILAR

Sevgililer, Enver’in anneannesinin rahatsızlanması nedeniyle hastaneye koştu. Çift, doktorların iyi haber vermesiyle rahat bir nefes aldı. Boz için telaşlı bir akşamın yanı sıra heyecanlı bir gece oldu. Çünkü sevgilisinin aile büyükleriyle ilk kez tanıştı. Arada sırada hava almak için el ele dışarıya çıkan âşıklar, hastaneden gece yarısı ayrıldı.

murat asli

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.