Murat Boz “Adını bilen Yazsın”

Murat Boz’un 5 yıl aradan sonra çıkardığı ve bu yaza damgasını vuran Janti Albümünün merakla beklenen ikinci klibi geçtiğimiz günlerde “Adını bilen Yazsın” şarkısı için çekilmişti. Point of Wiev tekniği ile çekilen video klip, 13 Temmuz itibarı ile tüm müzik kanalları ve dijital platformlarda aynı anda yayına girdi.

Klip görüntüleri kısa sürede sosyal medyanında ilgi odağı oldu… ilk yayın gününde en çok konuşulanlar arasına giren klibin yönetmenliğini Murad Küçük, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi.

Point Of Wiev tekniği ile fark yaratan “Adını Bilen Yazsın”klibi izleyiciye sıra dışı bir kurgu vaad ediyor.Tüm hikayeyi oyuncuların kendi gözünden yansıtan tekniğin en büyük özelliği ise izleyenlerin hikayede kendini bulması. Oyuncular için özel çekim kasklarının kullanıldığı klipte 4 farklı mekan seçildi. Farklı mekanlardaki sürpriz kareler ile gündeme oturacak video klibin çekimleri ise yaklaşık 16 saat sürdü. Araba sahnelerinin tamamı trafiğe kapalı alanda gerçekleşirken, point of view kullanımı set içinde ve kamera arkasında Sanatçı ve ekibe eğlenceli anlar yaşattı.
Ayrıca klipte Murat Boz’a Amerikalı oyuncu Molly Jane eşlik etti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.