Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek hakkında şok iddia

Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek, hafta sonu verdiği röportajda Murat Başoğlu ve yeğeni hakkında şok açıklamalarda bulundu.

Hande Bermek’in açıklamaları Seren Serengil’in de diline dolandı. Seren Serengil bir televizyon programında “Hande Hanım’ın baştan beri bu olayların hepsinden haberdar olduğunu düşünüyorum.” dedi. Evliliğin sadece kağıt üstünde bittiğini savunan Serengil, “Aynı evde kalıyorlarsa el ele tutuşmanın ötesinde de şeyler oluyordur.” dedi.

Hande Bermek verdiği röportajda şunları söylemişti:

“Murat’ı sevdim, seviyorum, seveceğim… Bu olaydan olgunlaşarak çıkacak. Teknede çekilen o fotoğraflara inanmıyorum. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu… Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.