Murat Başoğlu’ndan şaşırtan şok hareket

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın skandal görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Murat Başoğlu ifadesinde, “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik” demişti. Yeğeni de, kadının kendisi olduğunu reddetmişti.

Ancak Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı ise ifadesinde, “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi ve ardından boşanma davası açtı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçundan soruşturma başlattı.

Hande Bermek bu olaydan sonra Murat Başoğlu’ndan boşandı. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Bugün Duymayan Kalmasın programında, Murat Başoğlu’nun dünyaca ünlü bir ispanyol arkadaşlık sitesinde kendisini Alejandro olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Kendisini 43 yaşında biri olarak tanıttığı iddia edilen Murat Başoğlu’nun bu siteye boşanmadan önce üye olduğu söylendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.