Murat Başoğlu, savcılığa başvuracak

Geçtiğimiz yaz ayında özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sahte hesaplardan kendi adına yapılan paylaşımlarla ilgili savcılığa başvuracağını açıkladı.

Geçtiğimiz yaz özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sahte hesaplardan kendi adına yapılan paylaşımlarla ilgili savcılığa başvuracağını açıkladı.

SAHTE HESAPLARA SİTEM ETTİ

Instagram dışında hiçbir sosyal medya aracını kullanmadığını belirten Murat Başoğlu, kendi adıyla Twitter’da sahte hesaplar açıldığını kaydetti. Sunucu Murat Başoğlu’nun, geçen yaz bir teknede skandal görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu.

NE OLMUŞTU?

Geride bıraktığımız yaz, Murat Başoğlu’nun teknede görüntüleri ortaya çıkmıştı. İnternete sızan görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu.

blank
Murat Başoğlu
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.