Murat Başoğlu davasında yeni gelişme

Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın beraat ettiği davada yeni bir gelişme yaşandı.

Murat Başoğlu’nun (50) Bodrum’da 1.5 yıl önce bir teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı (35) ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu.

Skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül 2017’de evliliğini bitirmişti.

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında ‘hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre, Bodrum 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘hayasızca hareketlerde bulunmak’tan yargılanan ikili hakkındaki dosyayı inceleyen İzmir 15’inci İstinaf Dairesi, Burcu Başoğlu’nun kocası Selçuk Kabadayı’ya tebligat yapılmadığını belirledi.

Daire, eksikliğin giderilmesi için dosyayı mahkemeye geri gönderdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.