Münir Özkul’dan haber var

Münir Özkul’un kızı Güner Özkul, babasının doğum gününde açıklama yaptı. 2003 yılından bu yana demans rahatsızlığı yaşayan Münir Özkul, son yıllarda özellikle sosyal medyada aslı olmayan ölüm haberleriyle anıldı.

Yeşilçam’ın kimine göre ‘Mahmut Hoca’sı kimine göre ise ‘Yaşar Usta’sı, Türk sinemasının efsane sanatçılarından Münir Özkul bugün 91. yaşına girdi.

Münir Özkul’un tıpkı babasının yolundan ilerleyen oyuncu kızı Güner Özkul bu özel günde NTV’ye konuştu:

“Daha uzun yıllar yaşayacak babam” diyen 50 yaşındaki Özkul şöyle devam etti: “Babamın durumu stabil, metabolizması sağlam. Bu akşam TRT’de Behzat Uygur babam için bir program yapacak ona katılacağım. Bugün babama ‘doğum günün kutlu olsun baba. Bu akşam sana tango çaldırayım mı dedim’ gözlerini kırptı. O da bugün doğum günü olduğunu anladı. Uzun süredir bir reaksiyon alamamıştım. Bugün iki kere tepki verdi. Çok mutlu oldum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.