Müjde Uzman, yeni sezonda Kiralık Aşk’ta rol alacak

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Müjde Uzman, yeni sezonda Kiralık Aşk’ta rol alacak.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ geçen sezonun en çok dizilerinden biriydi. Dizide Meryem’le evli ve iki çocuk babası Hızır’ın sevgilisi Nazlı karakterine Müjde Uzman hayat vermişti.

KİRALIK AŞK’A TRANSFER OLDU

Şu sıralar Bodrum’da tatil yapan Uzman, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon bölümlerinde olmayacak. Uzman’ın yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu bir başka izlenme rekoru kıran diziye transfer oldu.

Yeni yayın döneminde ekranda olup olmayacağı merak edilen Müjde Uzman, Bodrum tatilinde Star TV’deki ‘Kiralık Aşk’tan teklif aldı. Müjde Uzman, Barış Arduç ile Elçin Sangu’nun başrolü paylaştığı dizi için yakında kamera karşısına geçecek.

mujde uzman

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.