Muhteşem Yüzyıl ve Kösem Sultan’ı izleyen Cardi B., Topkapı Sarayı’nı görmeye geliyor

‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sonra Kösem Sultan'ı izlemeye başlayan ünlü rap yıldızı Cardi B., olayların geçtiği Topkapı Sarayı'nı görmek için İstanbul'a geleceğinin sinyalini verdi.

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin sıkı takipçilerinden olan Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Cardi B., İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin bölümlerini bitirip devam niteliğindeki ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’i izlemeye başlayan şarkıcı, Osmanlı tarihine hayran kaldı. Önceki gün diziden bir bölümü sosyal medya hesabından paylaşan Cardi B.’ye bir internet kullanıcısı “İstanbul’a gelin ve Topkapı Sarayı’nı, Sultan Süleyman’ı, Hürrem’i ve tüm Osmanlı İmparatorluğu’nu ziyaret edin” mesajını yazdı. Cardi B.’nin bu mesaja karşılığı ise olumlu oldu. Şarkıcı, “Kesinlikle geleceğim. Bekleyemiyorum” yanıtını verdi.

‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ dizisinde Ekin Koç, Nurgül Yeşilçay ve Hülya Avşar oynadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.