Muhteşem Yüzyıl Kösem hızlı giriş yaptı

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem, A/B ve 20+ABC1’de Perşembe gecesinin en çok izlenen yapımı oldu.
Dizi, dün gece sosyal medya da çok konuşuldu ve Somera verilerine göre birinciliğe oturdu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 8,8 reyting ve yüzde 22,02 izlenme payı ile 20+ABC1’de ise yüzde 8,57 reyting ve yüzde 19,94 izlenme payı ile zirveye yerleşti.

Sosyal medyada da çok konuşuldu.

Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu gibi oyuncu kadrosundan oluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem #MuhtesemYüzyılKösem hastagi ile gece boyunca Türkiye gündemine birinci sıradan giriş yaptı ve sosyal medyada da çok konuşuldu.

Hanedanın ve devletin en kilit noktalarında tam kırk yıl duran Kösem’in aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen ömrünü anlatan Muhteşem Yüzyıl Kösem Her Perşembe 20.00’de Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.