Muğla Büyükşehir’den öğrenciler ve sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım

Muğla Büyükşehir Belediyesi haftasonu yapılacak olan TYT ve AYT sınavlarına katılacak öğrenciler ile sınav görevlilerini ücretsiz olarak taşıyacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü yapılacak olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına katılım sağlayacak öğrencileri ve sınav görevlilerini ücretsiz taşıyacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ulaşımından yararlanmak isteyen öğrenciler ve sınav görevlilerinin sınav merkezlerine gidiş ve dönüşlerde sınava giriş ve sınav görevlendirme belgelerini şoför personele göstermeleri halinde ücretsiz ulaşım hizmetinden yararlanabilecekler. Sınava girecek öğrenciler ve sınav görevlileri 18 Haziran Cumartesi günü 07.00-14.00 saatleri arasında ve 19 Haziran Pazar günü ise 07.00-18.30 saatleri arasında resmi plakalı belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.