Müge Emirgil “Aşkın Formülü”

Müge Emirgil, yeni şarkısı Aşkın Formülü ile bin yıllardır aranan aşk bilmecesine nokta koydu.

Müge Emirgil, bin yıllardır aranan aşk bilmecesine cevap arayan Aşkın Formülü adlı yeni şarkısıyla yeniden dinleyiciyle buluştu. Sözü ve müziği kendisine ait olan yeni teklisi ‘Aşkın Formülü’, Audiam/Distrokid etiketiyle dijital müzik marketlerde yayına girdi. Emirgil, bu şarkısında; insanların, kendilerine zarar veren bir ilişkiyi neden sürdürdüklerine, içinden nihayet çıkıp kurtulduklarında dahi, kötü anılara rağmen, aşkın nasıl sürebildiğine hayret ederken aşkın bir formülünün olmadığı, hiç bir hesap kitaba uymadığı sonucuna varıyor.

Aşkın Formülü şarkısının sözü ve müziği Müge Emirgil’e ait. Düzenlemesini Özgür Bakkaloğlu’nun yaptığı şarkıda geri vokalleri ve vokal süpervizörlüğünü Meltem Taşkıran üstlendi. Miks ve mastering işlemleri Serkan Kula’ya teslim edildi. Şarkının, Ayhan Tecer’in yönettiği ve Balat sahilinde, tek planda kesintisiz çekilen klibinin post prodüksiyonunu ise Adnan Kılınç gerçekleştirdi. Albüm kapak fotoğrafı yine Ayhan Tecer’e ait.

Teoman’ın birden fazla albümünde yer alan Ruhun Sarışın şarkısının da söz yazarı olan Müge, müziğin yanı sıra halen dergi yazarlığı ve editörlük yapıyor. Üçüncü albümü Aşkın Formülü ile yeniden dinleyiciyle buluşan Emirgil’in ilk teklisi Bahardandır 2017’de Audiam/Distrokid, ikincisi Yudum Yudum ise 2018’de DMC etiketiyle yayınlanmıştı. Aşkın Formülü 2019 Şubat ayında yine Audiam/Distrokid etiketiyle yayında…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.