Müge Boz, eşi Caner Erdeniz’in basket maçını karnı burnunda izledi

İlk bebeğini kucağına almasına sayılı günler kalan oyuncu Müge Boz, eşi Caner Erdeniz’in basket maçını izlemeye gitti. Heyecandan yerinde duramayan oyuncu, karnı burnunda tezahürat yaptı.

Geçtiğimiz haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile Barselona’da dünyaevine giren oyuncu Müge Boz, şimdilerde hamileliğinde altıncı ayını bitirmek üzere. Boz, dün akşam ise eşinin basketbol maçını izlemeye gitti.

blank
Müge Boz

YERİNDE DURAMADI

Sarı mini elbisesiyle karnı burnunda olan Müge Boz, yerinde duramadı ve tribünde eşine destek verdi. Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma da, “Her saniyesi inanılmaz heyecanlı bir maçtı. Sevgili GS taraftarları, ne kadar güzeldiniz öyle bugün. Tam performans, bir saniye bile susmadan desteklediniz.Spor salonlarında işte böyle bol taraftarlı maçlar olunca tadından yenmiyor. Ben de yerimde duramadım sayenizde. Her maça böyle destek diyorum, emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum!” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.