Müge Anlı’yı çılgına çevirmişti: Zeynep Ergül TikTok’ta ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kayıp kızını aramak için katılan Zeynep Ergül cinayet suçlamasıyla girdiği cezaevinden çıktıktan sonra TikTok’ta video yayınlamaya başladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki tepkileri ve anlattıklarıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Zeynep Ergül, bir dönem Türkiye’nin en çok konuşulan kişilerden biri olmuştu.

Kaybolan kızı için programa katılan Ergül, başka bir cinayetin ortaya çıkmasını sağlarken, kendisinin de cinayet şüphelisi olduğu belirlenmişti.

Tatlı Sert programına katılan kızı, Zeynep Ergül’ün engelli raporu aldığını, dilencilik yaptığını, sürekli yalan söylediğini ve kendisine kötü davrandığını bu sebeple de annesi ile görüşmek istemediğini belirterek eve dönmek istemediğini söylemişti.

Zeynep Ergül, gırtlak kanseri, görme engeli, duyma engeli gibi birçok hastalığa sahip olduğunu söylemiş ve canlı yayında yürüyüşünü değiştirerek bayılma numarası yapmıştı. Ergül, o dönem felçli olduğunu dile getirmişti.

Ergül’ün eski eşi de meydana gelen cinayetin suçlu isimlerden biriydi ve programın ilerleyip çok ses getirmesine daha fazla dayanamayarak cinayeti itiraf etmişti.

Zeynep Ergül’ün tutuklanmasının ardından da cezaevi süreci başlamıştı.

Tam 25 ay boyunca hapishanede kalan Ergül, mahkemede 4 yıl ceza aldı ve tahliye edildi.

Ergül’ün cezaevinden çıktıktan sonra 24 Kasım’da çektiği bir TikTok videosu sosyal medyada gündem oldu. Ergül, videoda hem Öğretmenler Günü’nü kutluyor hem bir mani okuyor.

Ergül’ün TikTok’ta yayınlanan videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken onlarca kullanıcı tarafından da paylaşıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.