Müge Anlı’da kendini yerlere atan Serkan Kıyak intihar etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve “Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim” diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak intihar etti.

Kıyak, son olarak tekrar programa çıkarak Müge Anlı’ya yaptığı böreği ikram etmiş ve eşinden ayrılmaya karar vererek yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için yardım isteyen Serkan Kıyak, gelen telefon bağlantısı ile adeta yıkılarak sinir krizi geçirmişti.

Pideciye kaçan eşinin kendisini ve ailesini istemediğini ifade etmesiyle kendini yerlere atan adam, “Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim… 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin… Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben… Şikayetçiyim” demişti.

YETİŞTİRME URDUNDA BÜYÜDÜ

Yetiştirme yurtlarında büyüyen Serkan Kıyak 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği ve bir yaşında çocuğu olduğu öğrenildi.

Serkan Kıyak’ı intihara sürükleyen süreç yaklaşık bir ay önce eşinin G. isimli bir adamla kaçmasıyla başladı. Önce eşinin başına bir şey geldiğinden şüphelenip aramaya başlayan talihsiz gencin eşinin bir başka adamla kaçtığını öğrenmesi üzerine; 6 Aralık’ta ATV’ de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına çıktığı ve burada eşine dönmesi için çağrı da bulundu.

Eşinin kaçması ile bunalıma giren Serkan Kıyak yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği ve vedalaştı.

Mesajı alan yakınlarının evine koşması ile talihsiz gencin cesedi ile karşılaştıkları, bunun üzerine polis ve 112 ekiplerine haber verdikleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.