Müge Anlı eski kocası hakkında “3 ay konuşmama” kararı aldırdı

Ünlü sunucu Müge Anlı, ekranlara döneceği tarih ve hamile olduğu iddialarının ardından başvurduğu mahkemece eski kocası Burhan Akdağ’ın kendisi hakkında “3 ay konuşmama” kararı aldırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayından kaldırılmasının ardından çeşitli iddialar ile gündeme gelen ünlü program sunucusu Müge Anlı, eski eşi Burhan Akdağ için kendisi hakkında konuşmama kararı aldırdı.

Yeniçağ’dan Erdem Avşar’ın haberine göre; Müge Anlı’nın, başvurduğu İstanbul 1. Aile Mahkemesi, Akdağ hakkında “3 ay süreyle konuşmama” kararına hükmetti.

NE OLMUŞTU?

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ, Müge Anlı’nın evli bir erkekten hamile kaldığını, programın da bu yüzden bittiğini iddia etmişti.

İddiaların ardından Müge Anlı’nın avukatı yalanlamada bulunmuş, iddialar hakkında dava açılacağını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.