Mudanya Belediyesi Yaz Okullarında 2. Dönem Başladı

Mudanya Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açtığı Yaz Spor Okullarında ikinci dönem başladı.

Mudanya Belediyesi Yaz Spor Okullarında ilk dönem eğitimlerinin tamamlanmasının ardından ikinci dönem de başladı. Drama, Modern Dans ve Basketbol kursiyerlerine malzeme ve sertifika dağıtımı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından yapıldı.

Basketbol, hentbol ve futbol branşlarında verilen eğitimlere ilk dönem 250 öğrencinin katıldığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi adına spor faaliyetlerine destek verdiklerini belirtti. Çocukların, tatili farklı sportif aktiviteleriyle geçirmelerine katkı sunduklarının altını çizen Başkan Türkyılmaz, tüm çocukları Yaz Okullarına katılmaya davet ederken, “Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın bugünü ve yarını açısından önemli bir etkinliğe imza atıyoruz. Mudanyamızdaki tüm çocuklarımız bu eğitimlerden ücretsiz yararlanıyor. Her şey çocuklarımız için” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.