Mucize Doktor’da Ali Vefa vuruluyor mu?

Mucize Doktor dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox TV’nin reytingleri alt üst eden, The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, 24 Ekim Perşembe akşamı 7. son bölümüyle ekrana geldi. Kore yapımı The Good Doctor uyarlaması olan ve başarısıyla şimdiden 43 ülkeye satılan Mucize Doktor’un 7. son bölümünde, Ali Vefa bu defa hastaneye gelen bir kalp hastası diğeri ise ses tellerinden rahatsız olan iki küçük çocuğun hayatını kurtardı.

ve Murat Aygen’nin paylaştığı Mucize Doktor, 8. yeni bölümüyle 31 Ekim Perşembe akşamı Fox TV’de olacak.

YouTube video

MUCİZE DOKTOR 7. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ali, yeni duygularıyla baş etmeye, tanımaya çalışmaktadır. Tanju, acil gecesinin vakalarını araştırmaya başlar ve sebep olduğu ölümle zaten yüzleşemeyen Nazlı’yı iyice köşeye sıkıştırır. Kıvılcım, hastaneden kovuluşunun intikamını almak için Ferman ve Beliz’in kucağına imkansız bir vaka bırakır. Açelya dipsiz bir hayal kırıklığına uğrar ve Tanju’yla Kıvılcım, Ali ve Adil’den kurtulma planını yürürlüğe sokar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.