Mucize Doktor yeni sezon tarihi belli oldu

Mucize Doktor hızlı başladığı televizyon hayatına corona virüsü salgını nedeniyle ara vermişti ve izleyicileri merakla yeni sezonu bekliyor. Mucize Doktor'un 29. bölümü için tarih belli oldu.

Mucize Doktor 2. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Mucize Doktor’un 29. yeni bölümünün tarihi ve fragmanı Fox TV tarafından paylaşıldı. Yeni sezon 17 Eylül perşembe günü başlayacak. Aşağıdan Mucize Doktor 2. sezon fragmanını izleyebilirsiniz.

YouTube video

GERİ DÖNÜYOR

Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Halay Köseoğlu, Fırat Altunmeşe gibi birçok ünlü ismi bünyesinde buluşturan Mucize Doktor dizisi 17 Eylül Perşembe akşamı 29. bölümüyle birlikte, kaldığı yerde devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.