Muazzez Ersoy, İlyas Tetik sonrası yeni orkestrasının şefi belli oldu

Muazzez Ersoy’un orkestrasının yeni şefi belli oldu. Usta sanatçı, TRT Müzik’teki bayram çekimlerine orkestrasının yeni şefi Namık Taşpınarlı ile birlikte katıldı. Ersoy, sahne ve televizyon çalışmalarında bundan böyle usta müzisyen, kemani, bestekar, üstad Namık Taşpınarlı ile birlikte çalışacak.

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı İlyas Tetik’in ani vefatıyla sarsılan Muazzez Ersoy, çekimler boyunca yaşadığı acıyı kameralara yansıtmamaya özen gösterirken, programda orkestra elemanlarıyla birlikte İlyas Tetik’i kendi besteleriyle de andı. Ersoy “Sevgisiyle ve anısıyla daimi olarak bizlerle yaşayacak değerli üstadımız İlyas Tetik, seni hiçbir zaman unutmayacağız, kalbimizde her zaman yerin olacak; sevgin olacak ve sen bizlerle yaşayacaksın” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.