Muazzez Ersoy: Fay hattı gibiyim!

Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Muazzez Ersoy, TRT Müzik ekranında “Sevgiyle” Programının yeni sezonunun ilk yayın gecesinde sahnedeydi. Ersoy, muhteşem sesi ve yorumuyla ekran başındaki izleyicilere ve stüdyoyu dolduran izleyicilere unutulmaz saatler yaşattı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun hazırladığı kostümle sahneye çıkan Muazzez Ersoy’un, kostümü ve saç modeli çok beğenilince Muazzez Ersoy: “Kuliste makyaj masasının üzerindeki cam, ben hazırlanırken kendiliğinden ortadan ikiye ayrıldı, nazar olsa gerek” deyince, izleyiciler arasından bir kişi: “Fay hattı gibisiniz, nazar değil, güzelliğinizden kırılmıştır” diye bağırdı. Bu nitelemeyi çok sevdiğini belirten Ersoy: “Fay hattı gibiyim! Çok beğendim bu cümleyi” dedi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.