Muazzez Ersoy eski eşi İsmet Özhan ile ilgili soru sorulunca çıldırdı

Usta sanatçı Muazzez Ersoy, 2001 yılında evlenip 4 ay evli kaldığı İsmet Özhan’ın son haliyle ilgili sorulara tepki gösterdi.

Muazzez Ersoy, önce Etiler’deki bir eczanede objektiflere yansıdı. Burada yeni sahiplendiği Van kedisiyle otomobilinin içinde poz veren Ersoy, “Bu yavrucağı sahiplendik. Kulakları duymuyor” dedi. Ünlü şarkıcı, birkaç saat sonra ise Akmerkez’de makyaj malzemeleri aldı.

Ersoy, 2001 yılında 4 ay evli kalıp boşandığı İsmet Özhan’ın son halinin sorulması üzerine gerilip “Ay hadi görüşürüz” dedi..

Kameralar önünde tepkisini göstermeyen Ersoy’un, daha sonra alışveriş merkezinin bir alt katında öfke patlaması yaşadığı ve görevlilere bağırarak basın mensuplarını şikayet ettiği ortaya çıktı.

İŞTE! MUAZZEZ ERSOY’U ÖFKELENDİREN O HABER

Muazzez Ersoy’un eski aşkı İsmet Özhan’ın son hali şaşırttı!

İsmet Özhan 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Model olarak kariyerine başladı daha sonra dizi ve sinema filmlerinde oynadı. İsmet Özhan 1988 yılında Sayısal Loto’yu tutturarak 168 milyar lira ikramiye kazandı.

blank

İsmet Özhan şarkıcı Muazzez Ersoy’la 18 Haziran 2001 yılında evlendi. İkili 4 ay sonra boşandı. Fakat bu boşanmanın yankıları çok uzun sürdü. ‘Muazzez Ersoy ile yaşadığım evlilik hayatımı mahvetti” diyen İsmet Özhan, ”Evlendiğimin üçüncü günü yanlış yaptığımı anladım. Her gün kavga ediyorduk. Kavgalarımızın sebebi, benim arkadaşlarımla görüşmem, sürekli geçmiş ilişkilerini anlatması ve sürekli çanta gibi beni yanında taşımak istemesiydi. Benim nikahım altındayken Fatih Gökşen’le birlikte olmaya başladı” dedi.

İsmet Özhan, boşandıktan sonra Londra’ya yerleşti ve 8 yıl Londra’da yaşadı. 2012’de Türkiye’ye döndü.

İşte İsmet Özhan’ın son hali…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.