MSG ve MESAM iş birliği protokolü imzalandı

MSG ve MESAM olarak, ortak veri tabanı, lisanslama ve dokümantasyon konularında birlikte hareket etme kararı alarak, iş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği protokolü imza törenine, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent, CISAC Avrupa Direktörü Mitko Chatalbashev, MSG-MESAM yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile genel sekreterler katıldı.

İmzalanan protokol ile dağıtım, dokümantasyon, veri tabanı eşleşmesinin yanı sıra, tüm alanlarda lisanslamalar da birlikte yapılacak. MSG ve MESAM yönetimi üyelerin tüm haklarını daha güçlü bir şekilde birlikte korumaya devam edeceklerinin altını çizdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.