Mr. Asado Burger Arnavutköy’de kapılarını açtı

Hamburger’in İstanbul’daki Yeni Durağı Mr. Asado Burger.

“Çünkü biz bir markayız” diyen Gürkan Şef, Mr. Asado Burger Arnavutköy’de kapılarını açtı.

Et’in ünlüsü Gürkan Şef, lezzet tutkunlarına bir sürpriz yaparak Arnavutköy’de üç katlı, enfes Boğaz manzaralı yeni mekanı Mr. Asado Burger’i Demet Özdemir, Can Yaman, Fatma Toptaş, Özge Gürel, Aslıhan Hünel, Cihan Ercan ve Ünal Zorer’in katılımıyla hizmete başladı.

blank

Hamburger lezzetinin sınırlarını zorlayacak mekan, tandır etinden yapılan burgerleriyle dünyada bir ilk. Mr. Asado Burger’de, tarifi sadece Gürkan Şef’te olan özel reçeteli hamburgerler, tandır eti fırınlanarak hazırlanıp servis ediliyor.

Dünya standartlarında hizmet anlayışıyla 2014 yılında yola çıkan Gürkan Şef, bu coğrafyadan çıkıp, bu coğrafyanın insanı, kültürü, beğenileri üzerine kafa yoran bir et ustası olarak adından söz ettiriyor. Lezzeti ve sunumuyla ete bambaşka bir tarz getiren Gürkan Şef, hayata geçirdiği her projeden başarıyla çıkmaya devam ediyor. Çalışmaları 1 yılda tamamlanan yeni mekan Mr. Asado Burger, güçlü mutfak ve servis personeliyle hizmet veriyor. Yalın dekorasyonunda ahşap unsurların hakim olduğu mekan, lezzetli menüsünü, Gürkan Şef’in markalaşan güler yüzlü hizmet anlayışı eşliğinde sunuyor.

2019 Türkiye’de hamburger yılı olacak. Mr. Asado Burger, franchise ile büyüyecek!

“Türkiye’de 2019, adeta hamburger yılı olacak” diyen etin ustası, Mr. Asado Burger lezzetlerini franchise modeliyle ülke geneline ve Dünya’ya yaymak istediklerini söyledi. Bir yıl içerisinde yurtiçinde ve yurt dışında 10’dan fazla şube açarak, sektördeki iddiasını göstereceklerini vurgulayan Gürkan Şef, “Gıda işinde hizmet verecek kişilerde tecrübe çok önemli. Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip adaylara kapımız açık” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.