Motorin ve gaz yağının ardından benzin fiyatlarına da indirim geldi

Geçtiğimiz hafta cuma günü motorin ve gaz yağında meydana gelen indirimden sonra bugün de benzinde indirime gidildi.Benzinin litresine 8 kuruş indirim yapıldı.

8 KURUŞLUK İNDİRİM

Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile geçtiğimiz hafta Cuma günü motorin ve gaz yağına yapılan indirim, bugün de benzin fiyatlarına geldi. Benzinin litresine 8 kuruş indirim yapıldı.

GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ

Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle 95 oktan benzinin fiyatı İstanbul’da ortalama 4,41 liradan 4,33 liraya, Ankara’da ortalama 4,43 liradan 4,35 liraya, İzmir’de ise ortalama 4,42 liradan 4,34 liraya düşecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.