Motorin 25 lirayı geçti

Döviz kurundaki dalgalanma ve Brent petrol fiyat artışı sebebiyle akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürüyor. 2 indirimin ardından peşpeşe gelen zamlar motorin litre fiyatını 25 liranın üzerine çıkardı.

İSTANBUL (İGFA) – Döviz kurundaki dalgalanma ve Brent petrol fiyat artışı sebebiyle akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürüyor. 2 indirimin ardından peşpeşe gelen zamlar motorin litre fiyatını 25 liranın üzerine çıkardı.

2 gün önce motorine 79 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim gelmişti. Bu gece akaryakıta bir zam daha geldi. Motorinin litresi 1 lira 7 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi İstanbul’da 25 lira 7 kuruşa, İzmir’de 25 lira 20 kuruşa, Ankara’da ise 25 lira 19 kuruşa çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.